BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Ricardinho: Bunu hak etmedim

Beşiktaş'la ilişkisi kesilen Ricardinho: 'Bunu hak edecek bir şey yapmadım. Forma şansı verilmedi'

Abone ol

Beşiktaş'ta kulüple ilişkisi kesilen Ricardinho, "Bunu hak etmedim. O belgeyi (Alacağım yok) imzalamadığım için kadro dışı bıraktılar" dedi. Lig TV'ye konuşan Brezilyalı futbolcunun çarpıcı bazı sözleri şöyleydi:

* Beni niye kulüpten uzaklaştırdılar bilmiyorum. Bunu hak edecek bir şey yapmadım. 4 aydır para vermiyorlar. Takımda da sadece bana ödeme yapmadılar.

* Benim Ertuğrul Sağlam ile hiç bir sorumum olmadı. İstesem daha önce Beşiktaş'tan giderdim. Sözleşmemde 2 ay ödeme yapılmazsa, serbest kalır maddesi vardı. Fakat ben Türkiye'yi çok sevdim.

* Bu sezon ne şans buldum ki kendi performansımı değerlendireyim. İlk sene şanslar yakaladım. İyiyim ya da kötüyüm diye bir şeyler söyleyebilirim. Ama bu sene doğru dürüst oynamadım.

* Benim tesislere girişim bile yasaklandı. Nerede çalışacağımı bilmiyorum. Hâlâ kimse bir bilgi vermedi. 2 ayım kaldı. Sözleşmem bitince gideceğim.

* Alacaklarım için avukatlarım gerekli başvuruları yapacaklar. Paramı istiyorum.

* G.Saray maçında sevinmemem doğaldı. 4 aydır para almayan bir insan nasıl mutlu olsun.

* Taraftara çok teşekkür ederim. Bana Brezilya'da görmediğim sevgiyi gösterdiler. Takım arkadaşlarıma da teşekkür ederim.