BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Reza Zarrab'ın avukatı tanıdık çıktı

İstanbul'da gerçekleştirilen 'yolsuzluk ve rüşvet' operasyonu kapsamında gözaltına alınan iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı tanıdık bir isim çıktı.

Abone ol

İstanbul'da düzenlenen büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan iş adamı Reza Zarrab'ın  avukatlığını üstlenen Şeyda Yıldırım'ın, yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın da avukatı olduğu ortaya çıktı.

Yıldırım aynı zamanda Erol Evcil ve Ebru Gündeş'in de avukatlığını üstlenmişti.

KURTLAR VADİSİ'NE İLHAM OLDU

Vatan'dan Ayşegül Dönmez'in haberine göre, Şeyda Yıldırım, Kurtlar Vadisi dizisinde 'Avukat Elif'in de ilham kaynağı olarak biliniyor. Yıldırım, cezaevinde evlenen Sedat Peker'in de nikah şahitleri arasında yer almıştı.

ALAATTİN ÇAKICI İLE AŞK İDDİASI

Yıldırım, yıllar önce verdiği bir röportajda da Alaattin Çakıcı ile haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlamış, iddialar nedeniyle annesinin kendisiyle günlerce konuşmadığını söylemişti.

İşte Yıldırım'ın verdiği o röportaj;

Şeyda Yıldırım, 1994'te başlamış Alaattin Çakıcı'nın davalarına girmeye. "Ömrüm yettikçe de devam ederim" diyor. Çakıcı ile aralarında aşk ilişkisi olduğu yolunda çıkan haberden sonra en çok annesinin tepki gösterdiğini söylüyor. Bürosunda sorularımızı yanıtlayan Yıldırım, "Bu davalar nedeniyle ailemden tepki alıyorum. Annem hâlâ bunu kabullenmiş değil. Endişe ediyor. Ama herkesin savunma hakkı vardır" diye konuşuyor.