BIST 10.904
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.500,18
HABER /  GÜNCEL

Reklam teklifi için servet istedi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türk Hava Yolları’ndan (THY) için bakın ne kadar talep etti..

Abone ol

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türk Hava Yolları’ndan (THY) reklam teklifi aldığını belirterek, bunun için 5 milyon dolar istediğini söyledi.

Yalova’da, gazetecilerin, “Siyaset düşünüyor musunuzö sorusunu yanıtlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Siyasetle işim olmaz. Ben işimin adamıyım. İşimi çok önemsiyorum' dedi.

Ağaoğlu, Ak Parti Yalova Milletvekili aday adayı olan Mirhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirhan’a destek olmak amacıyla kendisine ait özel helikopterle Yalova’ya geldi. Ali Demirhan tarafından yat limanında karşılanan Ağaoğlu, Primo Cafe’de kendisi için düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Ağaoğlu, burada yaptığı açıklamada Yalova’ya yatırım yapacağını söyledi. Reklamdan aldığı gelirleri eğitime harcadığını belirten Ağaoğlu, “Eğitim gönüllüsü bir insanım. Reklamlar için biraz fazla para istiyorum. En son Türk Hava Yolları teklifte bulundu. 5 milyon dolar istedim. Reklamdan aldığım parayı eğitime bağışlıyorum. İnşallah iyi bir reklam geliri alır, onunla da Yalova’ya bir okul yaparım. Reklamdan aldığım ilk parayla Yalova’ya okul yapacağımö dedi.

Basın mensuplarının yönelttiği ‘Siyaset düşünüyor musunuz?’ sorusuna da yanıt veren Ağaoğlu, “Siyasetle işim olmaz. Ben işimin adamıyım. İşimi çok önemsiyorum. Günde ortalama 15-18 saat çalışıyorum. Hayatımın 4’te 3’ü iş. Siyasetle yakından uzaktan işim yok. İstihdam yaratabiliyorsam bu benim için önemli. Ali Demirhan benim kardeşimdir. Ona destek oluyorum. Gelecekte Yalova farklı bir noktaya gelecek. Körfez Geçiş Köprüsü’nden sonra Yalova’nın farklı yerde olacağını düşünüyorum. Ali Demirhan’ın hem Yalova’ya hem de ülkeye katkısı olacağını düşünüyorum. Türkiye’yi geleceği genç kuşak taşıyacak. İnşallah başarılı olur. Olursa da bu ülkenin bir kazanımı olurö diye konuştu.

“GÜÇLÜ ÜLKE ORDU DEĞİL EKONOMİYLE OLUR"

Türkiye’nin güçlü bir ekonomiyle kalkınabileceğinin de altını çizen Ağaoğlu, “Türkiye kalkınma hızını tek iktidar döneminde yakaladı. Millet olarak en büyük eksiğimiz bizim uzlaşma kültürümüz zayıf. Türkiye’nin büyümeye devam etmesi lazım. Büyümesi için de siyasi istikrarını bozmaması lazım. Yapılan anketler tekrar Ak Parti’nin iktidar olacağını gösteriyor. Siyasi istikrarın bozulmayacağını düşünüyorum. Türkiye büyümesini sürdürürse gelecekte hem bölgesinde hem de dünyada söz sahibi ülke olur. Bundan sonra güçlü ülke orduyla olmuyor, güçlü ülke ekonomiyle oluyorö dedi.