BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Rehin alınan harita mühendisi şaşkına çevirdi

ADANA'nın merkez Sarıçam İlçe Belediyesi'nde yaşana silahlı rehin olma olayında yeni gelişme ortaya çıktı.

Abone ol

ADANA'nın merkez Sarıçam İlçe Belediyesi'ne gelerek, Emlak İstimlak Müdürü Üzeyir Çulha ile mühendis Hasan Çekiç'i silahla rehin alan Murat Şuğ (40) ve Mehmet Say (37) ile ilgili soruşturmada, rehin alınan  Harita Mühendisi  Çekiç'in  2 zanlıya olayı gerçekleştirmeleri için yardım ettiği ortaya çıktı.

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, belediyenin hisse sahibi olduğu bir arsa satışından kaynaklı sorun yaşayan Murat Şuğ ve Mehmet Say, belediye hizmet binasının giriş katında bulunan Emlak Müdürlüğü kısmına geldi. Belindeki silahı çıkartıp Emlak Müdürü Üzeyir Çulha ve aynı birimde görevli mühendisi rehin alan Suğ ve Say , polislerce ikna edilerek gözaltına alındı.  

Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 2 zanlı, ifadelerinin ardından bugün Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Mühendis Çekiç'in ise halen gözaltında olduğu bildirildi.

Yoğun güvenlik önlemi altında sağlık kontrolüne getirilen Suğ, gazetecilere, ' Adalet yerini bulacak, herkes yaptığının hesabını verecek' dedi. Zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.