BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,10
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Recep Bey halk değil villa adamı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü referandum durağı Ordu oldu. Kılıçdaroğlu'nun hedefinde Başbakan Erdoğan vardı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM / 12 Eylül yaklaştıkça parti liderleri Türkiye'yi il il dolaşmaya devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü referandum durağı Ordu oldu.

Ordu'da vatandaşa seslenen Kılıçdaroğlu'nun hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. Kılıçdaroğlu, Başbakan'a seslenerek 'Recep Bey halk olmaktan çıktı. Daha önce Tayyip'ti düzgündü, şimdi Recep Bey oldu' dedi.

Kılıçdaroğlu, her sözünde Erdoğan'ın 'yalancı' olduğunu belirtti ve tarih, yer vererek Erdoğan'ın söz verip de gerçekleştirmediği vaatlerini deşifre etti.

Ali Babacan'ın Dubai'de attığı imzayla Türkiye'ye ihanet ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a 'O senin bakanın değil mi? Sen de ülkeye ihanet ettin Recep Bey!' diye haykırdı.

Vatandaşa da referandumda 'Hayır' oyu kullanması gerektiğini anlatan Kılıçdaroğlu, 'Evet' oyu verenlerin 'kul hakkı yiyene destek olacağını' belirtti.

İHANETİN BELGESİNİ AÇIKLA RECEP BEY!

Belki hafızası yeterli olmayabilir. Recep Bey'e Ordu meydanından hatırlatıyorum. Ali Babacan Dubai'de attığı imzayla Türkiye ihanet etti mi etmedi mi? O senin bakanın değil mi? Sen ülkeye ihanet ettin Recep Bey!.. Korkmuyorsan ihanet belgesini açıkla Recep Bey. 1 milyar dolara ülke pazarlanır mı?

SEN KASIMPAŞALI'NIN 'K'Sİ BİLE OLAMAZSIN!

Ben şimdi Recep Bey'e soruyorum. 1 Ekim 2002 Amasya'da 'dokunulmazlıkları kaldıracağız' dedin. 20 Ekim 2002'de Mersin'de aynı şeyi söyledin. 25 Ekim 2002'de de 'dokunulmazlıkları kaldıracağız' dedin. Şimdi tarih kaç 2010!..

Allah aşkına bir insan bu kadar yalan söyler mi? Ordu meydanından soruyorum! Tarih veriyorum. İnanmıyorsa Anadolu Ajansı'ndan baksın görsün. Konuşmaları orada duruyor!

Bir adam bu kadar yalancı olamaz! Bir adam yiğitse verdiği sözün arkasında durmalı, yiğit gibi, adam gibi adam olmalı.

Ve anayasa değişikliği geliyor. bu anayasa değişikliğinde dokunulmazlık var mı? Hayır yok! Peki ama neden yok? Namus sözü verdin ama şimdi kıvırıyorsun. Bir de Beyefendi ne diyordu? Biz Kasımpaşalı'yız. Sen Kasımpaşa'nın 'K'si bile olamazsın! Kasımpaşalı adamlar yiğit adamlardır.

RECEP BEY ARTIK EĞRİDİR

Recep Bey'in bir numarası daha var! 3 Mart 2004 Recep Bey diyor ki; 'Emekli aylığıyla geçinemediğim için şirket kuruyorum' diyor. Aldığı emekli maaşı ne kadar biliyor musunuz? Başbakanlık maaşını da katarsanız 20 bin TL! Haydi yarısı olsun 10 bin TL!.. Recep Bey 10 Bin TL ile geçinemiyor. Sonra da emekliye der ki; 'Senin gelirin çok yüksek, sen 500-600 lira ile geçin!'

Recep Bey hanımını Katar şehrinin düğününe devletin uçağı ile gönderiyor.

KALPAZANLARIN BAŞKANLIĞINI BİTİRECEĞİZ

Bunlar ‘fakir fakura, garip gureba’ dediler. ‘Ayakkabımız yırtıktı’ dediler. Yırtık ayakkabıyla siyasete girdiler. Nasıl oluyor da köşeyi döndüler? Handır, hamamdır, malı götürdüler. Millete ‘biz garibiz, mağduruz’ dediler. Recep bey eskiden halk adamıydı artık değil. Havuzlu villa adamı.. Bırak da bu millet de havuzlu villada otursun. Ne günahı var milletin?”

Her mitingde bizi yalancılıkla suçladı. Ben de artık her çıktığım meydanda Recep Bey'in numaralarını anlatacam. Yer verem, tarih verecem, ve diyecem ki; 'Recep Bey sen bunu söyledin mi söylemedin mi?'

O da benim konuşmalarımı ortaya çıkarsın. Verdiğin sözde durmadın desin, ama biz adam gibi adamız! Verdiğimiz sözleri tutarız. Size söz veriyorum bize imkan verin iktidara gelelim, kalpazanların başbakanlığını bitireceğiz!..

HAYIR OYUNUN RENGİ KAHVEYE BENZİYOR

Elimizde fırsat var!.. Hayır oyunun rengi kahverengidir. Kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Bunlara öyle bir kahve içirin ki 40 yıl unutamasınlar! Vatandaşa seçim sandıklarına sahip çıkması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seçim sandığına çıkmaya da söz veriyor musunuz? Sizin sözünüz halkın devrimi, halkın yüreği demek.

Bizler onurlu Türkiye'yi kuracağız, temiz Türkiye'yi kuracağız. Bütün ailelerin sigortalı olma yolunu açacağız. Herşeyimiz var, toprağımız var, denizimiz var... Helvayı yapacak dürüst ve namuslu bir adama ihtiyacımız var!.. Onu da siz belirleyeceksiniz.

Recep Bey de demişti 'Helvayı yapacam' diye. Yaptı yapmasına ama kendisi götürdü. Helvadan kimse bir şey göremedi.

'EVET'İ OYLAMAK KUL HAKKI YEMEKTİR

Kul hakkı yemenin ne kadar ağır bir ceza olduğunu biliyorsunuz. Allah bile, 'Her türlü günahla gelin affederim ama kul hakkıyla gelmeyin' diyor. Eğer anayasa değişikliğinde 'Evet' dersiniz kul hakkı yiyenlere de 'Evet' diyeceksiniz.

Recep Bey 'ben kul hakkı yemedim' desin. Malvarlığının hesabını versin önce! Bu kadar malvarlığı nereden geliyor bir açıklasın Recep Bey!..

Birilerinin önünde diz çöken değil, onuruyla duran bir yönetim istiyoruz biz. Kendi topraklarımızda, kendi ülkemizde kardeşçe yaşamak istiyoruz!