BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Realin yeni hocası Bolt

Dünyanın en hızlı adamı unvanlı atlet Bolt, İspanyol ekibi Real Madrid ile idmanlara çıkmaya hazırlanıyor...

Abone ol Dünyanın en hızlı adamı' unvanlı Jamaikalı atlet, Real Madridli futbolcuların hızını artırmak için İspanyol ekibiyle idmanlara çıkmaya hazırlanıyor..

Sabah'ın haberine göre; Pekin 2008 Olimpiyatları'nda üç dünya rekoruyla üç altın madalya kazanmayı başaran Jamaikalı atlet Usain Bolt, İspanya'nın futbol devi Real Madrid ile idmanlara çıkmaya hazırlanıyor! Olimpiyat oyunlarında 100 metreyi 9.69 saniyede koşarak rekorlarla adeta dalga geçen ve 'Dünyanın en hızlı adamı' unvanını hak eden Bolt, kadrosundaki futbolcuların hızını artırmayı hedefleyen Real Madrid yönetiminin, kendileriyle antrenman yapması yönündeki teklifi kabul etti.

"BANA GURUR VERİR"

Raul ve Ruud van Nistelrooy ile çalışacak olmasının kendisi için büyük gurur olduğunun altını çizen Usain Bolt, "Real Madridli yöneticiler benden idmanlarına çıkmamı istedi. Bu öneriyi kesinlikle kabul edeceğim. Bence beraber antrenman yapacağım Raul ve Ruud van Nistelrooy, dünyanın en iyi golcüleri. Özellikle van Nistelrooy'u Manchester United günlerinden beri takip ediyorum. O, muhteşem biri" ifadesini kullandı. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Chelsea forması giyen Andriy Shevchenko da 4x100'de olimpiyat şampiyonu olan Darren Campbell ile birlikte idman yapmıştı.