BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68
HABER /  MEDYA

Reaksiyon 8. bölüm Kobani olayları aydınlanıyor

Star'ın beğeniyle izlenen dizisi Reaksiyon, 8. bölümünde de ülkenin sıcak gündemini ve Kobani olaylarını işlemeye devam ediyor.

Abone ol

Star'ın beğeniyle izlenen dizisi Reaksiyon, 8. bölümünde de ülkenin sıcak gündemini ve Kobani olaylarını işlemeye devam ediyor.

Oğuz babasının cenazesine saldırı düzenleyenlerin peşine düşer. Kobani eylemlerinin arkasındaki  derin güçlerin şimdiki hedefinde ne var?

Oğuz ve Tekin bu güçlere karşı verdikleri mücadelede hedef tahtasına oturacaklardır. 

reaksiyon-8.-bölüm-1.jpg

Zeynep,  Ceren’i de alıp evden ayrılmak ister. Gitmelerini engellemek isteyen Çetin’e, Zeynep’in cevabı çok sert olacaktır. Yavuz  Fazıl’ın elinden nasıl kurtulacak? Abi’ye büyük bir darbe indiren Yavuz için kötü günler başlıyor. Artık savaş başladı. 

reaksiyon-8.-bölüm-2.jpg

Yavuz’un geçmişindeki sır ne? Duygu’nun ölümüne neden olan bu sır, Yavuz’u harekete geçirir. Yavuz yeğeninin intikamını almak için ne yapacak?

reaksiyon-8.-bölüm-3.jpg

İşlediği konularla gündemi yakalayan Reaksiyon, 7. son bölümüyle yine nefes kesti. Reaksiyon 7. bölüm Kobani olaylarını ele alan sahnelerle izleyenlerin karşısındaydı. İşte Star TV'nin sevilen dizisi Reaksiyon son bölümde olanlar...

REAKSİYON 7. BÖLÜM 'DE NELER OLDU?

İlk bölümünden itibaren Karadayı'ya rakip olan ve reytinglerde yarışan Reaksiyon 7. Bölüm de Oğuz'un babası ölmüştür. Oğuz babasının ölüm haberini almış ve perişandır. 

reaksiyon.jpg

Yavuz Aslan'a ihanet eden Fazıl, Yavuz'un örgüt içindeki adamlarını kandırarak bütün Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir provokasyona girişir. Kobani eylemleri kurşunlanacaktır. Oğuz ve Tekin’e ihtiyaç vardır. İş çığırından çıkmadan bir şey yapmak gerekir.

 
DAYIYI BEKLEYEN ÖLÜMCÜL TUZAK

reaksiyon-1.jpg 
 
Gürkan bir yandan Oğuz'dan yardım isteyecek bir yandan da İmralı'ya giderek olayların durdurulması icin girişimde bulunacaktır. Fazıl'ın peşinden giden Dayı ise ölümcül bir kapana düşecektir.