BIST 9.716
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.430,69
HABER /  GÜNCEL

Ramazan Sohbeti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile, yaşamı, projeleri ve Ramazan ayı hakkında keyifle okuyacağınız bir röportaj gerçekleştirdik. İşte bu röportajdan satır başları:

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile, yaşamı, projeleri ve Ramazan ayı hakkında keyifle okuyacağınız bir röportaj gerçekleştirdik. İşte bu röportajdan satır başları:

İftar ve Sahur sofralarında “Olmazsa olmaz” dediğiniz bir şey var mı?
Belki sahur sofralarında zor olabilir ama özellikle iftar sofralarının en önemli unsuru bence misafirdir. Hele de bu misafirimiz bir fakir, bir yetim olursa o sofranın maddi manevi lezzeti bambaşka olur. Sahur sofralarında ise bol bol su içilmesini tavsiye ediyorum.

Şehir dışına düzenlediğiniz gezilerden, Tuzlalılar pek memnun. Geziler devam edecek mi? Tuzlalılar belediye başkanları ile aynı gezide yer almaktan keyif alacaklardır. Bir gezide sizi de görebilir miyiz?
Ben de halkımızla birlikte bu gezilere birkaç kez katıldım. Ecdadımızdan miras eserleri rehberlerin anlatımıyla ziyaret ettik. Çanakkale, Bursa ve Edirne illerine düzenlediğimiz gezilere halkımızın yoğun katılım sergilemesi bizleri son derece memnun etti. Tarihi şehir gezilerimiz, her yıl daha da kapsamlı ve organize bir şekilde devam edecek. Ben de zamanım el verdikçe; ya sabah namazından sonra otobüs kalkarken gezilere katılanları uğurluyor ya da gece döndüklerinde karşılamaya çalışıyor ve vatandaşlarımızla gezileri değerlendiriyoruz.