BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  GÜNCEL

Ramazan eğlencesinde erkek dansöz

İstanbul'da Kale Center AVM'de Ramazan eğlencesi gecesinde erkek dansözün sahneye çıkarılması tepki çekti.

Abone ol

Ramazan eğlencesi adı altında bir alışveriş merkezi'nde erkek dansözün sahneye çıkarılması tepki çekti.

Milli Gazete'nin haberine göre İstanbul Güngören’de bulunan Kale Center AVM’de Ramazan eğlencesi adı altında erkek dansöz oynatılması tepkilere neden oldu. Vatandaşların sözlü tepkisine AVM yönetimi duyarlı vatandaşları apar topar dışarı atarak cevap verdi.

Topuklu ayakkabıları, kostüm ve makyajıyla sahneye çıkan zenneyi protesto eden vatandaşlar, dinimizin böyle şeyler emretmediğini, günah olduğunu, bu ayda ibadete yönelmemiz gerektiğini söyleyerek, bu rezalete son verilmesini istediler. Vatandaşların kararlı duruşu karşısında neye uğradığını şaşıran AVM yönetimi çareyi vatandaşları dışarı çıkartmakta buldu. Rezaleti protesto eden Zühtü Şeker, “Bu başlı başına bir rezalet. Üstelik bunun Ramazan eğlencesi adı altında takdim edilmesi daha büyük bir rezillik. Bu tablo Ramazan eğlenceleri adı altında başlatılan furyanın nerelere geldiğini gösteriyor” dedi.

İstanbul Güngören’de bulunan Kale Center AVM’de Ramazan eğlencesi adı altında erkek dansöz oynatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. İftardan sonra sözde eğlence adı altında yapılan bu rezalet AVM’ye gelenleri dumura uğrattı. Erkek dansöz sahneye çıkmadan önce anons üstüne anons yapılırken, vatandaşlar adeta bu rezaleti izlemeleri için zemin hazırlandı.

 İNTERNETHABER'İN GÜNDEM HABERLERİ SAYFASINI GÖRDÜNÜZ MÜ?