BIST 9.734
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.431,97
HABER /  DÜNYA

O uşak evine döndü!

Kraliyet Ailesi'nin tarihi bir olayının açıklanmasına yardımcı olan Hintli uşak ülkesine döndü. Uşağın vize süresi bittiği için döndüğü açıklandı.

Abone ol

İngiltere'de Cambridge Dükü Willaim ile Düşes Kate Middleton'ın oğlu George'un doğduğunu duyurmada yardımcı olan Hintli uşak ülkesinde döndü.

Badar Azim 22 Temmuz'da Buckingham Sarayı önünde Kraliçe 2. Elizabeth'in basın sekreteri ile geleneksel doğum ilanını gönderdi. Çarşamba günü batı Hündistan'daki Kolkata kentindeki evine dönen Azim'in çalışma visesinin bittiği açıklandı.

New Delhi televizyonunda konuşan Azim, prensin doğumunun açıklanmasının "ilginç" bir deneyim olduğunu ve bir gün sarayda çalışmak için dönmekten memnun olacağını söyledi. Vizesini uzatmak için çabalamadığını söyleyen Azim dört yıldan sonra özlediği ailesiyle zaman geçirmek istediğini belirtti.

Azim "Yeni vizem olursa, sonra neden olmasın. Kraliyet malikanesinde çalışmak bir ayrıcalık" diyerek daha sonra yine saraya dönebileceğinin sinyalini verdi.

Azim'in ebeveyni de dünyada diğer milyonlarca kişi gibi televizyonun başına geçip kraliyer bebeğinni doğumunun haberini aldığını ifade etti. Prens doğduktan bir gün sonra birçok gazete Buckingham Sarayı basın sekreteri Alisa Anderson ile yürüyen Azim'in fotoğrafı ile doldu.

Azim şimdi ebeveyni ve kardeşleriyle paylaştığı Hindistan'daki tek odalı evinde Ramazan Bayramı'nın gelmesini bekliyor. Babası demir kaynakçısı ve orta gelirde bir geçimi var. Babası Azim ve kardeşlerini okutmak için çabaladığını söylüyor.

Kolkata'da üniversitede otel yöneticiliği eğitimi gören Azim İskoçya'da staj yaptı. İngiltere'de birçok otelde çalışan Azim'in 2012'de saraya girdiği belirtildi.