BIST 10.277
DOLAR 32,36
EURO 34,84
ALTIN 2.404,02
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Bağış’tan sürpriz Taksim ziyareti<br/><br/>İstanbul - AB Bakanı ve Başmü...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Bağış’tan sürpriz Taksim ziyareti

İstanbul - AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, sahur vakti Taksim Meydanı’na sürpriz bir ziyaret yaptı. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahur yapan polise eşlik eden Bağış, Mısır’da yaşananlarla paralellik kurarak Gezi Parkı olaylarına değinerek, “Mısır’da yaşananlar, bizim burada Gezi Parkı olayları çerçevesinde yaratılan aslında o fırtınanın ne kadar hassas olabileceğini ve bu akşam sahuru birlikte yaptığımız polis kardeşlerimizin eğer göğüslerini siper etmemiş olsalardı Türkiye’de doğabilecek kargaşayı da bize göstermektedir” dedi.



Trabzon UEFA yolunda avantajı kaptı

Minsk - UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belarus’un Dinamo Minsk takımını deplasmanda 1-0 yenerek rövanş için avantaj elde etti.



Bozdağ’dan Kerry’ye sert tepki

Ankara - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin "Mısır’da ordu demokrasiyi yeniden inşa ediyor, hükümet de sivil" açıklamalarına tepki gösterdi. Bozdağ, "ABD ve AB ülkelerinde de demokrasiyi ordu mu inşa etti? Darbe, demokrasiyi inşa etmez; aksine katleder, yok eder. Tıpkı Mısır’da olduğu gibi" dedi.



Son dakikada gelen avantaj

Bursa - Bursaspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Sırbistan’ın Vojvodina takımıyla karşılaştı. Yeşil-beyazlılar 2-1 geriye düştüğü maçta 90. dakikada Taiwo’nun attığı kafa golüyle mücadeleden 2-2 eşitlikle ayrıldı.

(İHA)