BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.436,95
HABER /  MAGAZİN

Rakı masasında sohbet değil düet yaptılar

Ünlü popçu Kenan Doğulu, önceki akşam Harbiye'de verdiği konserde sahneye rakı masası kurdurdu

Abone ol

Ünlü popçu Kenan Doğulu, önceki akşam verdiği konserle Harbiye Açıkhava'yı inletti. Doğulu, Sibel Can'a verdiği 'Hançer' isimli parçada ünlü şarkıcıyla birlikte sahnesine kurulan rakı masasında düet yaptı

screen-shot-2011-06-17-at-10.06.27-am.pngHarbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki, 'TNT Yaz Konserleri' önceki akşam ünlü popçu Kenan Doğulu'nun konseri ile devam etti. Doğulu konserinde 'Şans Meleğim' isimli single'ından şarkılar söyledi. Konserin ilk yarısı 'Patron' isimli albümünden şarkılar seslendiren Doğulu; bir hayranı ile 'Ara Beni Lütfen' şarkısında dans etti.

ONA YAKIŞAN ŞARKI
Konserin ikinci yarısı Kenan Doğulu ve Sibel Can'ın 'Hançer' klibinin perde arkası görüntüleri ile başladı. Derken sahnede Sibel Can belirdi. Sibel Can, Kenan Doğulu'nun besteleyip kendisine verdiği 'Hançer' adlı şarkı için "Uzun süre Kenan'dan şarkı istedim. Sonunda kendisine yakışan şarkıyı bana verdiği için ona çok teşekkür ederim" dedi.

BENİ AĞLATTI
Kenan Doğulu ise "Hançer'i yazdığımda Sibel'in okumasını hayal ettim. Tam Sibel'lik bir şarkıydı. İlk kez ondan dinlediğimde de tüylerim diken diken oldu. Çok içlendiğim için de hemen bir şişe rakı içtim. Tabii ki, şişeyi devirdikten sonra da hüngür hüngür ağladım" diyerek espri yaptı. Ardından ikili, sahnenin ortasına konan rakı masasında 'Hançer' isimli şarkıyı seslendirdi. Şarkı bittiğinde seyircilerden gelen yoğun istek üzerine parçayı tekrar okuyan ikiliden Kenan Doğulu'nun rakı bardağını fondip yapması da herkesi güldürdü. İkili, daha sonra 'Bunlar da Geçer' şarkısında düet yaptı. İkilinin samimi dansları, Sibel Can'ın kıvrak figürleri herkesi coşturdu.

2.5 SAATLİK KONSER
Sibel Can ve Ozan Doğulu'nun da sahne aldığı konser 2.5 saat sürdü. Kenan Doğulu gece boyu enerjisinden hiçbir şey kaybetmedi.