BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.440,82
HABER /  GÜNCEL

Q7'yi sinirlendiren şey!

Beşiktaş'ın Braga'yı 2-0 yendiği maça ilk 11'de başlayan Ricardo Quaresma, 66. dakikada oyundan alınınca yedek kulübesi yerine soyunma odasına gitti.

Abone ol

Beşiktaş ile Braga'yı karşı karşıya getiren karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Ricardo Quaresma, ikinci yarıda oyundan alındı.

Karşılaşmanın 66. dakikasında yerini Almeida'ya bırakan Ricardo Quaresma, direkt soyunma odasına gitti. Portekizli futbolcu, oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesine gitmeyerek, soyunma odasına yöneldi.

Yıldız oyuncu bir sarı kart daha görürse Siyah-beyazlılar'ın Avrupa Ligi'nde oynayacağı bir sonraki karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

Quaresma: ''İyi mücadele ettik''

Öte yandan Ricardo Quaresma, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Braga karşısında iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''Ancak her şey bitmedi. Daha ikinci maç var. Rövanşta da iyi mücadele edip turu geçmek istiyoruz'' dedi.

Portekizli futbolcu, Portekiz basınında parasını alamadığı için Beşiktaş'tan ayrılmak istediği yönünde haberler çıktığının söylenmesi üzerine, ''Ben kimseye açıklama yapmadım. Artık biraz saygı bekliyorum, herkes istediğini yazıyor'' diye konuştu.