BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  DÜNYA

Putin'in yeni yıl mesajında terör vurgusu

RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya halkının yeni yılını kutladığı mesajda, ülkenin başarısının her bir vatandaşın performansına bağlı olduğunu söyledi.

Abone ol

RUSYA Devlet Başkanı Putin, yeni yılı terörle mücadele operasyonları nedeniyle yurtdışında karşılayan Rus askerlerin önemine özel vurgu yaptı.

Bu özel günü geleneksel olarak aile içinde ve en yakın dostlarla birlikte kutladıklarını ifade eden Putin, "Elbette herkes yeni yılı akrabalarıyla karşılayamıyor. Hastanelerde ve fabrikalarda çalışmak, güvenlik ve askerlik vazifelerini yerine getirmek, sınırlarımızı korumak, nöbet tutmak gerekiyor. Gece gündüz demeden, sıradan ve özel günlerde her zaman görevleri başında olanlara minnettarız" dedi. Rus lider, "Yurtdışında uluslararası terörle mücadele eden ve Rusya'nın ulusal çıkarlarını savunan askerlerimizi bu yıl özellikle tebrik etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"MODERN TEHDİTLERE KARŞI KOYMAMIZ İÇİN BİZE YARDIMCI OLDU"

Sputnik'in haberine göre, geride kalan yıl içinde Rusya'nın kazandığı Büyük Zafer'in 70. yılını kutladıklarına da değinen Putin, "Tarihimiz, babalarımızın ve dedelerimizin tecrübesi, onların zor zamanlarda bir olmaları ve manevi güçleri, bizler için büyük bir örnek. Tüm bunlar, modern tehditlere karşı koymamız için bize yardımcı oldu ve yardımcı olmaya devam edecek" diye konuştu.

Rus lider, mesajının sonunda Rusya halkına başarı, sağlık, mutluluk ve refah dolu günler temenni etti.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

MİLLİ PİYANGO AMORTİ NUMARALARI