BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.431,96
HABER /  GÜNCEL

PTT'den dünya çapında güvenlik alışveriş

İnternetten alışverişte kredi kartı olmayanların ya da kredi kartı bilgilerinizi vermek istemeyenlerin imdadına PTT Kargo yetişiyor.

Abone ol

Ödeme Şartlı Özel Hizmeti’yle dünya çapında güvenli alışveriş
İnternet her alanda hayatımızı kolaylaştırıyor. Özellikle para transferi gereken durumlarda zahmete girmeden işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. İnternet üzerinden faturalarımızı yatırabiliyor, bankaya gitmeden para gönderebiliyor, alışverişlerimizi sanal olarak yapabiliyoruz.

Özellikle internetten alışveriş, o kadar büyük bir sektör haline geldi ki yurt dışından dahi ürün sipariş edebiliyoruz.
Fakat internetten alışveriş konusunda güvenlik oldukça önemli. Ürün satın aldığımız firmaya kredi kartı bilgilerimizi vermek istemeyebiliyoruz. Hatta hiç kredi kartı kullanmıyor da olabiliriz. İşte böyle durumlarda imdadımıza PTT Kargo yetişiyor ve Ödeme Şartlı Özel Hizmeti’ni sunuyor.



PTT Kargonun bu hizmetini kullanarak yapılan satışlarda alıcı gönderiyi teslim aldığında ödeme bedelini dağıtım görevlisine teslim ediyor. Kargo görevlisinin tahsil ettiği bu ücret göndericiye havaleyle iletiliyor veya göndericinin posta çek hesabına yatırılıyor.
Alıcılar için olduğu kadar satıcılar için büyük kolaylık sağlayan bu hizmet satmış olduğunuz ürünü mesafe uzaklığı düşünmeden zahmetsizce müşteriye teslim etmeye ve ücretin hesabınıza yatırılmasına imkan sağlıyor.

Tercih etmeniz halinde gönderiyi adresinizden de alıyoruz.
Ticari amaçlı olarak gönderilen ödeme şartlı gönderiler içerisine gönderi kapsamına ait faturanın, gönderi ile birlikte postaya verilmesi zorunludur.

Ödeme Şartlı Özel Hizmeti’ni yurt dışından gelecek siparişleriniz için de kullanabiliyorsunuz. Ancak bu durumda kolinizi PTT işyerlerinden teslim alıyorsunuz. Konutta teslimlerde 5000 lira, köy varışı teslimlerde 1000 lirayı aşan siparişlerinizde, ürününüzü yine PTT işyerlerinden teslim alıyorsunuz.

Ödeme Şartlı Özel Hizmeti’yle ilgili ayrıntılı bilgiyi http://ptt.gov.tr/ptt/#!ptt_yurt_ici_posta_hizmetleri_ozel_hizmetler adresinden edinebilirsiniz.