BIST 9.770
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.432,25
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji saat verdi 38 il için kritik hava durumu tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunda yurdun birçok bölgesinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. İstanbul'da etkili olan sağanak yağış için saat verildi. Sakarya, Ankara, Bolu, Antalya'da hava durumu nasıl olacak?

Abone ol

İSTANBUL başta olmak üzere İzmir, Ankara, Sakarya birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji yeni hava durumu raporunu açıkladı. Sıcaklıkların batı kesimlerinde 4 derece artacağı, kuzeydoğu kesimler de ise 6 derece azalacağı açıklandı.Ramazanın ilk haftası tüm yurtta serin ve yağışlı geçmeye devam ediyor. Sağanak yağış ne kadar sürecek? Sıcaklıklar ne zaman artacak?Meteoroloji yetkilileri İstanbul'da sağanak yağışın akşam saatlerine kadar süreceğini yarın ara vereceğini bildirdi. Bugün ise 38 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Ankara, Bolu, Antalya'da hava durumu nasıl olacak?Sağanak yağış beklenen iller:Giresun, Ordu, Tokat, Amasya, Samsun, Çorum, Sinop, Kastamonu, Çankırı, Ankara, Konya, Isparta, Karabük, Bartın, Zonguldak, Bolu, Sakarya,Düzce, Eskişehir, Bilecik, İstanbul, Yavola, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Burdur, Isparta, Ankara, Yozgat, AntalyaMeteoroloji'den yapılan açıklamada şöyle denildi:Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Tekirdağ, Sivas, Giresun ve Gümüşhane çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bilecik, Balıkesir ve Eskişehir çevreleri ile Burdur'un kuzey, Isparta'nın batı ve Bursa'nın güney kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul saatlik hava durumu tahminine göre

İstanbul saatlik hava durumu tahminine göre sağanak yağışın akşam saatlerin kadar sürmesi bekleniyor. 

İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

İstanbul'da sabah saatlerinde bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle işe gidiş saatinde İstanbulluları yakalayan yağış nedeniyle işe gitmeye çalışan bazı vatandaşlar ıslanmamak için koştururken, bazıları da başlarına poşet geçirdi. Mecidiyeköy'de cadde ve sokaklarda aniden bastıran sağanak yağış yüzünden su birikintileri oluştu. İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış devam ediyor.

İSTANBUL °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMIR °C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

BOLU °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde güney kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor.