BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,69
ALTIN 2.396,03
HABER /  GÜNCEL

PTT'den bayramda kargo indirimi

PTT Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı nedeniyle tatim boyunca kargoda indirim kararı aldı.

Abone ol

PTT Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı nedeniyle 4-8 Eylül tarihleri arasında PTT Kargo ile ulaştırılacak gönderiler için yüzde 10 indirim yaptı.

PTT Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kargoların daha hızlı ve uygun fiyatlarla teslim edilmesini teminen, bir dizi önlemler alındığı ve özel indirimler yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Ramazan Bayramı'ndan önceki beş gün içinde yani 4-8 Eylül tarihleri arasında postaya verilen PTT kargo, kayıtlı ve kayıtsız küçük paket ile APG (Acele Posta Gönderileri) ve kapıdan kapıya teslim gönderilerine tebligat hariç yüzde 10 indirim yapılacağı kaydedildi.

Özellikle çok miktarda tebrik gönderen kişi ve kuruluşların gişe önlerinde beklememeleri için gönderilerin, ücret alma makinesi bulunan gişelere verilmesi önerilen açıklamada, gişelerde satılan pul baskılı tebrik zarfları ile resimli kartların tercih edilmesinin, hizmetlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesine yardımcı olacağı kaydedildi.

Hediyelik eşya ve paketlerin gönderilmesinde APS (Acele Posta Servisi), kapıdan kapıya teslim, PTT Kargo hizmetlerinin tercih edilmesi ve posta ile gönderilecek hediyelik eşyaların taşıma sırasında hasar görmemesi bakımından ambalajların sağlam yapılması, bu amaçla posta gişelerinde ücretsiz kutu ve kargo yollama poşetlerinden faydalanılması tavsiye edildi.