BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,75
ALTIN 2.502,12
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

PTT messenger nedir, nasıl çalışır onlin indirme

PTT messenger yerli whatsapp oldu. Android ve iOS desteğinin yanı sıra Windows ve Mac işletim sistemli cihazlarda çalışabilen PTTmessenger nereden indirilir ve nasıl yüklenir? PTT Messenger yükleme adresi olan messenger.ptt.gov.tr şu anda yoğunluktan hizmet veremiyor.

Abone ol

PTT messenger nedir, nasıl çalışır, PTT messenger ı telefonuma nasıl indiririm soruları Başbakan'ın Afrin görüşmesi sonrası merak konusu oldu. PTT messenger indirip yükleme adresi messenger.ptt.gov.tr sitesi.  PTT Messenger şu an için sağlıklı bir şekilde yüklenemiyor. Uygulamanın internet sitesi maalesef sağlıklı bir bağlantıya sahip değil. Messenger.ptt.gov.tr adresi aşırı yoğunluktan sorunlu.

PttMessenger, iOS ve Android dışında masaüstü sürümleriyle de kullanılabilecek. Ülkemizde yetişen mühendislerin yetenekleri doğrultusunda geliştirilen uygulamanın güvenliği ise dünya genelinde kabul gören metodoloji ve teknolojilerle harmanlanarak sağlanmış.

Her ne kadar mobil platformlar ve masaüstünde kullanılabilecek olsa da uygulama, şu an için yalnızca Android’de APK olarak kullanılabilir durumda. PttMessenger’ın yakın zamanda tüm platformlarda aktif olmasını bekliyoruz.

PTT MESSENGER NEDİR: .PTT Messenger, resmi iletişim uygulaması olarak dikkat çekiyor. İşte, PTT'nin internet sitesi üzerinden yapılan tanıtımda verilen bilgiler : PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir.

Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır. PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır. PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir.