BIST 10.657
DOLAR 32,10
EURO 34,90
ALTIN 2.428,15
HABER /  SPOR

PSV Eindhovenda deprem

PSV'nin teknik direktörü Ronald Koeman Valencia'nın teklifini kabul etti.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Hollanda temsilcisi PSV'nin teknik direktörü Ronald Koeman Valencia'nın teklifini kabul etti. Hollanda ekibinde deprem yaşanıyor.

İspanya 1. Futbol Ligi kulüplerinden Valencia, hafta başında görevden aldığı Quique Sanchez Flores’in yerine Hollandalı Ronald Koeman’ı tercih etti.

İspanyol haber ajansları, Valencia kulübünün Koeman’da karar kıldığını ve resmi açıklamayı da kısa bir sürede yapacağını duyurdu.

Hollanda’nın PSV Eindhoven takımını çalıştıran Koeman’ın, buradan istifa ederek Valencia ile sözleşme imzalaması için gerekli ön anlaşmanın sağlandığı belirtilirken, Valencia’nın gerekli tazminatı PSV’ye ödeyeceği ileri sürüldü.

Futbolculuk döneminde uzun süre FC Barcelona formasını giyen Koeman, teknik direktör olarak Hollanda’da Vitesse, Ajax, PSV Eindhoven ve Portekiz’de de Benfica kulüplerinde çalıştı.

Valencia kulübü, Qiuque’yi gönderdikten sonra takıma tecrübeli ve başarılı bir teknik adam aradığını açıklarken, adaylar arasında Koeman’ın dışında Jose Mourinho, Marcello Lippi, Fabio Capello ve Luiz Felipe Scolari’nin isimleri yer almıştı.