BIST 9.797
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.435,96
HABER /  GÜNCEL

Psikolog Tülay Gülen intiharı sarstı sebep 35 yıllık sır çıktı

KADIKÖY'deki uzman psikolog Tülay Gülen'in intiharı video görüntüleri sarstı. Tülay Gülen'in inharının ardındaki gerçekler ortaya çıktı. Meğer Tülay Gülen evlatlık olduğunu öğrenince...

Abone ol

İSTANBUL Kadıköy’de bir uzman psikolog Tülay Gülen, kültür merkezinin ikinci katından aşağı atlayarak intihar etti. Tülay Gülen'in duraksamadan gerçekleştirdiği intihar anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken olayın perde arkası aralandı.

10 Nisan Günü yaşanan olayda Tülay Gülen isimli uzman psikolog Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi'ne geldi. İkinci kata çıkan Tülay Gülen sandalyeyi alıp binanın ortasındaki boşluğa taşıdı.

Hiç duraksamadan sandalyenin üzerine çıkan Tülay Gülen arkası dönük olarak kendini boşluğa bıraktı.

TÜLAY GÜLEN'İN İNTİHAR ANI GÖRÜNTÜLERİ  (+18)

Tülay Gülen'in intihar anı görüntüleri kültür merkezinin kameraları tarafından saniye saniye kayda alındı.

TÜLAY GÜLEN'İN İNTİHARINDAN DRAM ÇIKTI

Tülay Gülen'in intihar sebebi sonradan ortaya çıktı.

Evlatlık olduğunu öğrenen Tülay Gülen sonrasında yaşadıkları ile bunalıma girdi. 

Balıkesir'de yaşayan bir ailenin yedinci çocuğu olarak dünyaya gelen Tülay Gülen doğar doğmaz Kadıköy'de varlıklı bir aileye evlat verilmiş.

Tülay Gülen, yıllar sonra bu gerçeği öğrenince gerçek ailesini bulmak için Balıkesir'e gitti.

GERÇEK AİLESİ PARA İSTEYİNCE...

psikolog tülay gülen intihar görüntüleri Burada ailesini bulan genç kadın, ailesinin kendisinden devamlı para istemesi üzerine de bunalıma girdiği öğrenildi. Üvey babasını da bir süre önce kaybeden Tülay Gülen'in intihardan bir gün önce de sosyal paşlaşım sitesinde "Offline" (Çevrimdışı) mesajını paylaştığı öğrenildi.