BIST 10.094
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.409,65
HABER /  DÜNYA

Prezevatifli karikatür rezil rüsva etti

Leman yine yaptı yapacağını. Bu kez Rasim Ozan'ı karikatürize etti. Bu öyle bir karikatür ki Ozan'ı 'madara' eden türden oldu.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Takvim'den Sabah'a transfer olan Rasim Ozan Kütahyalı bir karikatürle dillere düştü. Karikatür Leman'dan geldi.

Evrensel gazetesinin de çizeri olan Sefer Selvi'nin imzasını taşıyan karikatürde Rasim Ozan'ın diline prezervatif takıldı.

Sosyal medyada günün konusu olan karikatürün üstüne ise "Gezi'de kullanılmış prezervatif bulundu eşcisel ilişkiye girmişler" şeklindeki Rasim Ozan'ın iddiasına yer verildi.

ENGİN ARDIÇ KARİKATÜRÜNÜ DE SOLLADI

Leman dergisi daha önce de Engin Ardıç için yaptığı kapakla olay yaratmıştı. Dergi küfürlü yazıları sebebiyle Ardıç'ı kaleminden insan dışkısı akarken karikatürize etmişlerdi. Rasim Ozan için yaptıkları ise o karikatürü de solladı.
leman-rasim-ozan-prezervatif-karikatür.jpg

KARI KOCA KÜPLERE BİNDİLER

Karikatür sadece Rasim Ozan'ı değil eşi Nagehan Alçı'yı da çileden çıkarttı. Alçı twitter hesabından şunları yazdı;

1372238660-ekran.jpg

ALLAH AFFETSİN!

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ise karikatüre "Az zeka bol yalanla mastürbasyon yapıyorlar" sözleriyle yanıt verdi.

"Defalarca bu rezil sözler fake hesaptan atılmıştır. Bana ait değildir dediğim halde, o fake hesabı mahkeme kararıyla kapattırdığım halde yine de Leman Dergisi "uydurma sözler"i bana aitmiş gibi göstererek beni kapak yapmış..." diyen Kütahyalı açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Benim gerçek sözlerimle alsınlar yerden yere vursunlar.Zekice makara yapsınlar, işin içinde zeka varsa madara olmuş olsam bile ben de kahkahalarla gülerim... Fakat bu kapak az zeka bol yalan yöntemiyle olmuş...

Bence bunu bildikleri halde kasten yaptılar.Sermiyan Midyat adındaki kısıtlı zeka sahibi bir komedyen de kasten bunu twitter'dan yaygınlaştırmıştı... Böylece mastürbasyon yapıp mutlu oluyorlar.Ne diyeyim ben bunlara?

Allah taksiratlarını affetsin..."