BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Poyraz Karayel son bölüm 30. fragmanı

Poyraz Karayel son bölüm ekran başına kilitledi. Poyraz'ın şarkısı şok etti Poyraz Karayel son bölüm izleyin. Ayşegül'den vazgeçmeyen Poyraz sahneye çıktı ve şarkı söyledi performansı olay oldu Poyraz Karayel 30. bölüm fragmanı

Abone ol

Poyraz Karayel son bölüm dün akşam ekran başına kiltiedi Poyraz'ın şarkı performansı tam not aldı. Poyraz Karayel son bölüm izleyin. Poyraz Karayel'de kardeşinin ölümünüpeşine düşen Ayşegül'ü Meltem'in söyledikleri derinen etkiler. Ayşegül'e olan aşkından vazgeçmeyen Poyraz ise sahneye çıkar ve şarkı söyler. Sahnede Poyraz'ı gören Ayşegül ise ne yapacağını bilemez ve o anlar ikisi içinde yeni bir umudun başlangıcı olur.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEYİN

POYRAZ KARAYEL 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz ve Meltem’in babalarının yıllar sonra hiç beklemedikleri bir anda ortaya çıkması iki kardeşi de dağıtır. Fakat babalarının Adil Topal olması ihtimali Poyraz’ı ve Meltem’i toparlanmak ve harekete geçmek zorunda bırakır.



Ayşegül Mete’nin söylediklerinden sonra kardeşinin ölümünün peşine düşmüştür, ama duydukları onun canını daha da çok yakacaktır. Poyraz ve Ayşegül böyle dibe vurmuş haldeyken, bir de üstüne yanlarında Mete ve Begüm varken karşılaşmaları her şeyi daha da beter eder.

Sinan ise Ayşegül’e ettiği telefonun vicdan azabını hala aşamamıştır. Sema Sefer’in zoruyla doktora gider, çıkacak sonuç ikisini de çok korkutmaktadır. Meltem’in bulduğu ipucu Poyraz ve Meltem’i Adil Topal konusunda hiç beklemedikleri bir noktaya getirir.

28. BÖLÜM FİNALİ ŞOK ETTİ

Ayşegül’ün Sinan yüzünden Poyraz’ı hayatından çıkarması hem Poyraz’ı hem Ayşegül’ü ayrı ayrı yıktı.