BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.426,24
HABER /  SPOR

Potada DEV DERBİ

Potada ilk derbi bu gece Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş Cafe Crown arasında.

Abone ol

Potada sezonun ilk derbisinde 100. Yılı'nda şampiyonluğun en büyük adayı olan Fenerbahçe Ülker ile son 2 sezonda potada yükselişe geçen ama hiç zirveye konamayan Beşiktaş ColaTurka kapışacak. Fener'de Kambala da oynayacak.

Abdi İpekçi'deki maç 20.00'de başlayacak. BEKO Basketbol Ligi'ndeki derbiye anlaşma gereği Siyah Beyazlı taraftar alınmayacak.

Türkiye Kupası'ndaki randevuda farklı kazanan Kanarya, Kartal karşında yine favori. Coach Aydın Örs ve yıldızlar Mrsic, İbrahim Kutluay kazanacaklarını iddia ederken; Şube Direktörü Nedim Karakaş, ''Taraftarımız salonu tamamen doldurup, bizi sonuna kadar desteklesinler. Herhangi bir şekilde sahada meydana gelecek olaylardan tahrik olmasınlar, takımı destelemeye devam etsinler'' dedi.

Arkasında taraftar desteği olmayacak Beşiktaş'ın Coach'u Murat Didin ''Biz onların desteğini içimizde hissedeceğiz. Derbiden galip ayrılan takım olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Eski Fenerli Barış Güney ise ''Altyapı dahil 10 yılımın geçtiği bir kulübe karşı oynayacağım, o taraftar karşısında sahaya çıktığımda ne hissederim bilemiyorum ama artık Beşiktaş için oynuyorum'' dedi.

Kaynak:www.stargazete.com.tr