BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,49
HABER /  GÜNCEL

Posta Kolisi Hizmeti'yle gönderileriniz güvende

Uluslararası Posta Sistemleri Programı’nı kullanan PTT, kolilerinizin takibini elektronik bilgi alışverişiyle gerçekleştiriyor.

Abone ol

PTT Kargo, yurt geneline yayılmış binlerce şubesiyle vatandaşlara hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet verebilmek için hiç durmadan çalışıyor. Türkiye’de belli bir prestiji olan PTT Kargo, yurt dışında da koli taşımacılığının öncü isimleri arasında yer alıyor.

Tüm dünya ülkelerine, göndericinin isteğine göre havayolu veya karayoluyla sevk sağlayan PTT Kargo, müşterilerine uygun ücretli ve alternatifli gönderi imkanı sunuyor.

KOLİLER ALICIYA ULAŞANA KADA TAKİP EDİLEBİLİYOR

Yurt dışına koli göndermeniz durumunda eğer PTT’yi kullanıyorsanız içiniz rahat olsun. Uluslararası Posta Sistemleri Programı’nı kullanan PTT, kolilerinizin takibini elektronik bilgi alışverişiyle gerçekleştiriyor. 166 ülkeyle bilgi transferi yapılabilen sistem sayesinde koliler alıcıya ulaşana kadar takip edilebiliyor.

Göndericinin veya alıcının da yararlanabildiği bu sistemle gönderinin hangi aşamada olduğu kolayca öğrenilebiliyor. Kargonun kaybolması durumunda kim tarafından kaybedildiği PTT tarafından tespit edilebiliyor. Kargonun kaybolması, eksik olması veya hasar görmesi durumunda Dünya Posta Birliği’nin (UPU) belirlediği limitler dahilinde tazminat ödeniyor. PTT Kargo hem yurt içinde hem de yurt dışında kolilerinizi en konforlu şekilde taşıyor.

PTT