BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.409,96
HABER /  MEDYA

Posta Ayşe Arman'ın bombasını mundar etti!

Ayşe Arman'ın Meryem Uzerli ile yaptığı röportajın en merak edilen bölümleri Pazar'a bırakılmıştı. Ancak Posta gazetesinin haberi Arman'ın bombasını adeta mundar etti!

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Hürriyet yazarı Ayşe Arman, ünlü oyuncu Meryem Uzerli ile Berlin'de buluşarak çarpıcı bir röportaja imza attı. Ancak röportajın en merak edilen bölümleri Pazar günü yayınlanmak üzere bekletirilirken devreye giren Posta gazetesi, Arman'ın röportajını gazetecilik deyimiyle "piç" etti.

Arman röportajın bugün yayınlanan bölümünde kendi izlenimlerini ve Uzerli'nin Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılış sürecini yayınladı. Ancak ünlü oyuncunun sevgilisinden ayrılmasına karşın 4 aylık hamile olduğunu açıklamasıyla akıllara gelen sorular ise Pazar gününe bırakılmıştı. Bugün yayınlanan fragman niteliğindeki röportajın Pazar'a ertelediği bomba bölümler ise Posta gazetesinde sürmanşetten duyuruldu. Hürriyet'le aynı grupta olan Posta'nın haberi, Meryem Uzerli'nin hamile kalmasına dair merak edilen detayları içeriyor. "Ayrıldığı sevgilisi istemezde bebeği Meryem'in babası nüfusuna alacak" denilen haberde ilginç bilgiler yer aldı. Yani Ayşe Arman'ın "Pazar'ı bekleyin anonsu" büyük ölçüde anlamsızlaştı. Hürriyet'in hafta sonu bombası Posta yüzünden etkisini büyük ölçüde yitirmiş oldu.

Posta'nın ilgili haberi için buraya tıklayın...



Ayşe Arman'ın bugün yayınlanan röportajı için