BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fatih'teki cinayette sıcak gelişme

Fatih’te ard arda işlenen 3 cinayetle ilgili aranan Deniz Ş. gözaltına alındı.

Abone ol

Fatih’te dün akşam işlenen 3 cinayetin failinin de aynı kişi olduğu tespit edildi. Zanlı Deniz Ş. polis tarafından yakalandı.

Fatih'te 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili yakalanan zanlı Deniz Ş., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Polis otomobilinden indirilen zanlı, elleri kelepçeli şekilde koşar adımlarla emniyete giriş yaptı.

Zanlı Deniz Ş.'nin ifadesinin alınmasının ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Zanlı Deniz Ş.'nin önce ablası Songül Polat'ı (37), ardından da torbacılık yaptığı öğrenilen arkadaşları Aziz Caner Emre (26) ve Yaşar Deli'yi (39) öldürdüğü ifade edildi.

Fatih'de dün akşam işlenen 3 ayrı cinayeti araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürü ekipleri, failin aynı kişi olduğunu belirledi. Polisin cinayetlerin şüphelisi olarak aradığı Deniz Ş.'nin Sogül Polat’ın erkek kardeşi olduğu öğrenildi. Kardeşi tarafından öldürülen Songül T. evli ve 2 çocuk annesi olduğu, özel bir hastanede doğum fotoğrafçılığı yaptığı öğrenildi.

Şüpheli Deniz Ş. 2013 yılında cezaevinden çıkmış ve uyuşturucudan, adam yaralamadan adam öldürmekten sabıka kaydı olduğu belirtildi. Deniz Ş.’nin de evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.Şüpheli Deniz Ş.’nin, cinayet, uyuşturcu ve adam yaralamadan sabıkaları bulunan Aziz Caner Emre ile arasında alacak verecek davası nedeniyle husumet bulunduğu, kaydedildi.

Koca Mustafa Paşa meydanında bıçakla öldürülen Yaşar Deli’nin (39) de torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcısı olduğu ve şüpheli Deniz Ş. ile de tanışıklığının olduğu ifade edildi. Polis cinayetlerin sebebi ile ilgili kesin bir bilgiye henüz ulaşılmadı. Şüpheli Deniz Ş.’nin yakalanması polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı.


cinayet.20130822153437.jpg