BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.441,92
HABER /  GÜNCEL

Pompalı tüfekle katliam

Afyonkarahisar'da toprak tartışması. Çıkan tartışma sonrası katliam çıkardı...

Abone ol

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'ne bağlı Karaadilli Beldesi'nde oturan Ömer Taşçı, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı 8 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Karacaören köyünde av tüfeğiyle vurularak öldürülen 8 kişinin isimlerinin belirlendiği, olayın arazi anlaşmazlığına dayalı iki aile arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtildi.
    
Olay Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı, Karacaören köyü Karadere mevkisi ile Sızak bölgesi arasında meydana geldi. Karacaören köyünden Ömer Taşcı, aralarında arazi sorunları nedeniyle husumet bulunan kardeşi Ahmet Taşcı (45), Yengesi Hesna Taşcı (40), yeğenleri Handan Taşcı (19) ve Mahmut Taşcı'yı (8) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
    
Taşcı, daha sonra, bahçeden dönen dünürleri Kemal Ertan (45) ile Ertan'ın eşi Hatice Ertan (42)'ı, annesi Ayşe Ertan (65)'ı ve kızı Ayşegül Ertan (15)'ı traktörü durdurarak, öldürdü.
    
Bahçede olaya şahit olan amca çocuğu Ramazan Taşcı, Ömer Taşcı'yı engellemeye çalıştığını, Taşcı'nın silahı kendisine de doğrultarak tehdit ettiğini, sonrasında ise kaçtığını söyledi.
    
Bölgede Jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, bölgedeki yollarda kimlik kontrolleri yapılıyor.

Yeğeni ucuz kurtuldu

Ömer Taşçı ağabeyin tüm ailesini katlederken küçük yeğeni Süleyman Taşçı, ise kaçarak amcasının elinden canını kurtardı..
    
Ömer Taşcı'nın Isparta'ya kaçmış olabileceğini dikkate alan güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı arama başlattı.
    
Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, olay sonrası bölgeye gelerek ilgililerden bilgi aldı.