BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Hocaları Sultanlara kızdı

Bulgaristan'a yenilen Filenin Sultanları'na en büyük tepki hocalarından geldi

Abone ol

16. Dünya Bayanlar Grand Prix Avrupa Elemeleri'nin son maçında Bulgaristan'a 3-0 yenilen Türkiye'de, (A) Milli Takım Antrenörü Alessandro Chappini, ''Sahaya çıkmadan önce finali yakalamayı garantilesek bile böyle bir oyunu kabul etmiyorum'' dedi

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Chappini, Bulgaristan karşısında çok kötü oynadıklarını ve kaybettiklerini vurgulayarak, ''Elemelerde ilk üç sırada yer alan takımlar Grand Prix'e gitmeye hak kazanıyor. Oyuncularıma ilk 3 içinde yer almaları yetiyorsa, bu yanlış. Çünkü burada elde edilecek sıralama dünya sıralamasını etkiliyor. Bugün kaybettik. Çünkü çok kötü oynadık. Dünkü Almanya maçı gibiydi. Almanya kazandığı 75 sayısının, 40'ını bizim hatalarımızdan dolayı aldı. İlk günkü gibi oynasaydık, tüm maçlarımızı kazandırdık'' diye konuştu.

Alessandro Chappini, Ankaralı sporseverlere de teşekkür ederek, ''Dünkü maçtan sonra oyuncularıma, yarın iyi oynayarak Ankaralı sporseverlere teşekkür etmemiz gerektiğini söyledim. Bunu başaramadığımız için çok üzgünüm. Salonu dolduran Ankaralılardan özür diliyoruz. Elde edeceğimiz galibiyetle bugün burayı bayram havasına çevirebilirdik. Çünkü Türkiye tarihinde ilk kez Grand Prix'e gidiyor'' şeklinde sözlerini tamamladı.

Bulgaristan (A) Milli Takım Antrenörü Dragan Nesiç ise maç sonrasında, ''Biz Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan çok genç bir takımız. Alacağımız bir galibiyet bizim için çok önemli. Grand Prix'e gitmeyi başaran Türkiye'yi tebrik ediyorum'' dedi.