BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Polis yattığı yataktan kalkamadı

Yeni evliydi, eşi de memleketine gitmişti. "18 saattir çalışıyorum yarına kadar yatacağım" diyen polis memuru herkesi şoke etti.

Abone ol

Kağıthane'de Gayrettepe Sivil Trafik Ekipler Amirliği'nde görevli 6 yıllık polis memuru 30 yaşındaki Tamer Uyguner, sabah saatlerinde ekip arkadaşları tarafından yatağında ölü bulundu.

"ÇOK YORGUNUM" DEYİP EVİNE GİTMİŞ

Uyguner, evine çıkmadan önce son defa konuştuğu kafeterya çalışanına, 18 saattir çalıştığını ve çok yorgun olduğunu söyledi. Polis memurunun yapılacak otopsi raporundan sonra asıl ölüm nedenini ortaya çıkacak.

ARKADAŞLARI BULDU

Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi 84/4'de yaşayan Tamer Uyguner'i sabah saatlerinde alacak ekip arkadaşları telefona cevap alamayınca eve geldiler. Kapı açılmayınca kapıyı çilingire açtırdıklarında yatağındaki cesedi ile karşılaştılar.

EŞİ MEMLEKETİNE GİTMİŞ

Bir yıllık evli polis memuru Tamer Uyguner'in eşinin memleketinde bulunduğu belirtildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve İstanbul Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı keşiften sonra ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Uyguner'in mesai arkadaşları göz yaşlarına hakim olamadı.

"18 SAATTİR ÇALIŞIYORUM, YARINA KADAR YATACAĞIM"

Kafetarya çalışanı Yasin Kılıç ise, 'Dün sabah dükkana geldi. Tanıdığımız bir ağabey. Konuştuk. 18 saattir çalışıyorum, yorgunum dedi. Poğaça falan aldı. Şakalaştık. Yarına kadar yatacağım ' Sevilen, sayılan bir insandı" dedi.

Ev sahibi Hasan Kocaman ise, 'Aşağıdan sesler geliyordu. İndiğimde kapıyı niye vuruyorsunuz, burada polis oturuyor dedim. Onlar da bana, biz de polisiz, arkadaşımı işe gelmedi' dedi. Tekrar evime çıktım. Daha sonra vefat ettiğini öğrendim. Eşi memleketine gittiği için evde yalnızdı" dedi.