BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Polis sapık avında

İstanbul polisi sapık avında. Hedefi küçük çocuklar ve genç kızlar olan 7 seri tecavüzcü için polis alarma geçti

Abone ol
İstanbul polisi sapık avında. Hedefi küçük çocuklar ve genç kızlar olan 7 seri tecavüzcü için polis alarma geçti. Seri tecavüzcülerden başka tek tecavüz olayına karışan 50 kişi de aranıyor.


Polis sapıkların kendini farklı kimliklerde gösterme yeteneğinde olduğunu zaman zaman doktor zaman zaman da mühendis kılığında dolaştığını belirledi. Güvenlik birimleri yeni tecavüz kurbanlarının çıkmaması için alarm verirken, sapıklara karşı geniş çaplı operasyonlara başlandı.

Ümraniye sapığı: Kurbanlarını genelde küçük erkek çocuklardan seçiyor. 25-30 yaşlarındaki bu sapık, 5 ayrı erkek çocuğu, bir hediye ya da oyuncak alacağı yalanıyla kandırıp çirkin emeline ulaştı.

Kağıthane sapığı: Kılıktan kılığa giren bu sapık, en son dilenci kılığında kapısını çaldığı evin hanımına yüzüne eter sıkıp bayılttıktan sonra tecavüz etti. Sapığın bugüne kadar 3 tecavüz olayını daha gerçekleştirdiği belirlendi.

Gebze sapığı: Pendik, Gebze ve İzmit hattında çalışan otobüs ile dolmuşlara yolcu kılığında binen sapık, yol arkadaşı olarak seçtiği bayan kurbanlarını kandırıyor. Sapık, kandırdığı kadınları evinde veya kurbana ait evde içeceklerine ilaç atarak uyutup tecavüz ediyor. Bu sapığın 4 tecavüz olayı var.

Kadıköy sapığı: Küçük yaştaki kız çocuklarını kurban seçen bu sapık, bazen adres sorma bazen de yardım bahanesiyle yanına yaklaştığı küçük kızları değişik yalanlarla kandırarak apartman bodrumlarına indirip tecavüz ediyor. Bu sapık da 6 tecavüz olayını gerçekleştirdi.

Pendik sapığı: 4 ayrı tecavüz olayını gerçekleştiren O.Ç. için yeniden gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı. Kurbanları küçük kız çocukları.

Eyüp sapığı: 3 ayrı tecavüz olayına karışan ve kimliği belirlenen F.K. de küçük kızları kurban seçiyor.

Bağcılar sapığı: 3 tecavüz olayını gerçekleştirdi. Kimliği belirlenen Y.K. de aynı zamanda azılı bir gaspçı. Polis bu sapıkların haricinde seri tecavüzcü olmayan ancak tecavüz olaylarına karışan 50 kişiyi de arıyor.

Mehmet KÖPÜKLÜ / BUGÜN