BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.409,13
HABER /  GÜNCEL

Polis hurdacı oldu

Bursa'da bazı iş yerlerinden, kombilerde kullanılan metal malzemeleri çaldıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı.

Abone ol

Bursa'da bazı iş yerlerinden, kombilerde kullanılan metal malzemeleri çaldıkları iddia edilen 17 yaşındaki 3 zanlı, hurdacı gibi davranarak, kendilerini bir dere kenarında bekleyen güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinden yapılan açıklamaya göre, bir ihbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Küçükbalıklı Mahallesi'nde bazı iş yerlerinden kombilerde kullanılan ''sarı'' tabir edilen metal malzemeler, alüminyum döküm parçaları ve bilgisayar çaldıkları öne sürülen E.K (17) ve T.A'yı (17) takibe aldı.

Hurdacı gibi davranarak temasa geçtikleri zanlılarla Kuzey Garajı mevkisinde Nilüfer Deresi'nin kenarında buluşan polis, motosikletle gelen iki zanlıyı yakaladı. Zanlıların çeşitli yerlere sakladıkları 5 çuval dolusu ''sarı'' ve alüminyum döküm malzeme ile iki dizüstü bilgisayar, çeşitli bilgisayar parçaları ele geçirildi.

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda, olayla ilgisi bulunduğu belirlenen Ş.T. (17) de, Osmangazi ilçesinde yakalandı.

Yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince sorgulanan 3 zanlı, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu arada, ele geçirilen ve yaklaşık 40 bin YTL değerinde olduğu bildirilen çalıntı malların sahiplerine teslim edildiği kaydedildi.