BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,72
ALTIN 2.407,62
HABER /  DÜNYA

Polis fuhuşun şifresini çözdü...

Bağcılar’da fuhuş yapılan bir eve yönelik düzenlenen operasyonda 2’si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Müşteri kılığına giren polis, ‘Erdem’in...

Abone ol

Bağcılar’da fuhuş yapılan bir eve yönelik düzenlenen operasyonda 2’si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Müşteri kılığına giren polis, ‘Erdem’in selamı var’ şifresiyle irtibat kurduğu şüphelileri suçüstü yakaladı.
Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir evde fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından, savcılıktan operasyon için izin alan ekipler, şüphelileri suçüstü yakalamak için plan yaptı. Hayat kadınına fuhuş yaptıran ve yer temin ettiği ileri sürülen bir kadın ile ‘Erdem’in selamı var’ şifresiyle irtibat kuran ekipler, ardından buluşma için harekete geçti. Polis, Fatih Mahallesi Filiz Sokak’taki dairede buluştuğu hayat kadınına, seri numaraları önceden alınmış 50 TL yi verdikten sonra odaya geçti. Kadının parayı alıp soyunmaya yeltenmesi ile birlikte harekete geçen ekipler eve baskın düzenledi. Operasyonda para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen Fatma kod adlı Adaş N. suçüstü gözaltına alınırken fuhuş için yer temin eden 1 kadın ile eve fuhuş için gelen 1 müşteri olmak üzere 2’si kadın 3 kişi gözaltına alındı.
Emniyette sorgu ve işlemleri tamamlanan şüpheliler, dün sağlık kontrolünden geçirildiler. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdürüldüğü belirtildi.
(İHA)