BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.412,04
HABER /  DÜNYA

Oğlu söyledi Cengiz Kurtoğlu gözyaşlarını tutamadı

Cengiz Kurtoğlu oğlu Aydın Kurtoğlu'nun söylediği şarkıyla duygu dolu anlar yaşadı.

Abone ol

ATV ekranlarında yayınlanan Veliaht programında duygu dolu anlar yaşandı.

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, jürisi olduğu Veliaht programındaki yarışmacılar arasında yer alan oğlunun söylediği şarkı sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Cengiz Kurtoğlu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda çocuklarıyla ilgili düşüncelerini aktarmış, onlara şarkı söylemeyi yasakladığını belirtmişti. 


'ŞARKI SÖYLEMEK YASAK'

Söz ve müziğin kendisine ait olduğu şarkıları var ama çocuklarımın hepsine sokakta, dışarda ya da herhangi bir yerde şarkı söylemek yasak! Çünkü hepsinin yaşam alanları farklı ve bu ortamlarda olmalarını istemedim. Bu ortamların A’dan Z’ye, Z’den A’ya kadar yükünü derdini iyi bilen biriyim. Zor-luklarını da çok çektim. Dolayısıyla da hiçbirinin bu şekilde yaşamalarını istemedim. Aydın, yarışmada birinci olursa bakarsınız onunla ilgili farklı şeyler düşünebilirim. Eğer olmazsa da şimdi yaptığı işe devam edecek. Çünkü başarısını şimdi gösterirse ileride de gösterebilir.

Aydın Kurtoğlu: Açıkçası ben babam gibi düşünmüyorum. Başarılı olduktan sonra neden olmasın! Ayrıca izleyiciden çok olumlu tepkiler alıyorum. Bu tepkiler geldiği için de ‘Evet, ben yapabilirim bu işi’ diye düşünmeye başladım. Tabii son söz babamın.