BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Acil servis kapısında hayatını kaybetti

Adana’da rahatsızlanınca, Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne giden bir kişi, acil servise giremeden yere yığılarak hayatını kayb...

Abone ol

Adana’da rahatsızlanınca, Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne giden bir kişi, acil servise giremeden yere yığılarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı, Yeni Baraj Mahallesi’nde meydana geldi.İddiaya göre, bir inşaatın boyama işinde çalışan İbrahim Aysu (42), kendisine ve arkadaşlarına öğlen yemeği almak için iş yerinin arabasına bindi. Yolda kendini kötü hisseden Aysu, aracı sağa çekerek bir süre bekledi. Kendini kötü hissetmeye devam eden Aysu, Dr. Aşkın Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne gitmeye karar verdi. Aysu, kendisini arayarak nerede kaldığını soran mesai arkadaşlarına “Kendimi iyi hissetmiyorum hastaneye gidiyorum” dedi.
Aracı Acil Servis’in önüne park eden Aysu, yürürken birden fenalaştı. Demir korkuluklara tutunmaya çalışan Aysu, yere yığıldı. Olayı gören özel güvenlik görevlileri, Aysu’yu sedyeyle Acil Servis’e götürmelerine karşın, Aysu’nun servise giremeden yaşamını yitirdiği belirlendi. Rahatsızlanan Aysu’nu görmek için hastaneye gelen iş arkadaşları, ölüm haberiyle yıkıldılar. Doktorlar, Aysu’nun geçirdiği kalp krizine bağlı olarak öldüğünü açıklarken, kesin ölüm nedeni, otopsiden sonra belli olacak.
(İHA)