BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.393,74
HABER /  GÜNCEL

Polat Alemdar'ın suçu ne?

Televizyonlarda yeni sezonunun başlamasıyla birlikte kanallar arasında devam eden rating yarışı da yeniden gündeme geldi.

Abone ol

Televizyonlarda yeni sezonunun başlamasıyla birlikte kanallar arasında devam eden rating yarışı da yeniden gündeme geldi.

KANAL D SEZONA BOMBA GİBİ GİRDİ

Yeni sezona iddialı yapımlarla giren Kanal D, geçtiğimiz yıl devam eden bu alandaki üstünlüğünü bu yılda elinde tutacağa benziyor. Sezona, Fatmagül'ün Suçu Ne, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Küçük Sırlar, Türkan gibi iddialı yapımlarla giren Kanal D, ratinglerdeki başarısı ile dizi piyasasına damga vurmayı başardı.

Geçtiğimiz yıl rating sıralamasında üst sıralarda yer alan Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar, Geniş Aile, Kavak Yelleri gibi diziler de sezona iyi başlayan yapımlar arasında yer aldı.

VADİ SEZONU AÇTI

Gerek konusu, gerek aldığı ratingler, gerekse kanallar arası geçişiyle Türk dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi Pusu'da dün yeni kanalında sezonu açtı. Geçtiğimiz yıl Star Tv'de aldığı ratinlerle üst sıralarda yer alan Vadi, dün ATV'de yayınlanan ilk bölümüyle de önemli bir izleyici kitlesi tarafından takip edildi.



BEREN 2 SEZONDUR VADİ'Yİ ZORLUYOR

Geçtiğimiz sezon Kurtlar Vadisi ile aynı gün ve saatte yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, çoğu zaman rating sıralamasında Vadi'yi tahtından ediyordu. Bu dizinin geçtiğimiz sezon final yapması ile Vadi yeni sezonda perşembe günlerinin tek hakimi olarak gösterilmeye başlanmıştı.

Ancak güzel oyuncu Beren Saat'in başrollerinde oynadığı ve daha ilk bölümüyle bütün dikkatleri üzerine çeken 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisi, dün yayınlanan ikinci bölümüyle rating sıralamasında ilk sırada yer aldı. Böylece geçtiğimiz sezon Aşk-ı Memnu ile Vadi'yi zorlayan Beren Saat, Fatmagül ile de Kurtlar'la amansız bir mücadeleye girişeceğini gösterdi.