BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.398,81
HABER /  GÜNCEL

Plazma TVli portakal bahçesi!

Hırsızın sakladığı plazma televizyon, portakal bahçesinde 3 gün kaldı.

Abone ol

Alanya'nın Cikcilli Beldesi'nde 3 gün önce meydana gelen olayda; Hasan Sapancı, hırsızlık amacıyla Mehmet Ali Yüksel'in evine girdi. Sabıkalı hırsız, 1500 YTL değerindeki plazma televizyon ile bir cep telefonunu alarak binadan çıkmaya hazırlanırken, bu sırada Yüksel ailesinin eve geldiğini gördü.

TELEVİZYONU SAKLAYIP KAÇTI

Hasan Sapancı, gecenin karanlığından yararlanıp yan taraftaki portakal bahçesine saklandı. Eve giren Yüksel ailesinin fertleri, hırsız girdiğini fark edince imdat çığlıkları attı. Paniğe kapılan Sapancı, kaçamayacağını düşünerek televizyonu ağaçların altına gizleyip kaçtı.

YAZIK OLURDU TELEVİZYONA

Olay sonrası evde parmak izi çalışması yapan polis ekipleri, kimliğini tespit ettiği Hasan Sapancı'yı yapılan baskınla yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, televizyonu portakal bahçesine sakladığını belirterek, “İyi ki 3 gündür yağmur yağmadı. Yazık olurdu televizyona. Size yakalanmasaydım, bu akşam bir arkadaşımla oradan alacaktım” dedi.

Polisin portakal bahçesine götürdüğü zanlı, televizyonun yerini gösterdi. Televizyonun taşınmasında polislere de yardım eden Sapancı, adliyeye sevk edildi. Televizyon daha sonra sahibine iade edildi.