BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48
HABER /  GÜNCEL

PKK'nın Türkiye'ye karşı yeni silahı

Te­rör ör­gü­tü PKK'­nın kit­le­sel pro­pa­gan­da yap­mak ama­cıy­la film, kı­sa film ve bel­ge­sel çe­ki­mi harekete geçti.

Abone ol

Bugün sinin haberine göre, ör­gü­tün, ulus­la­ra­ra­sı film fes­ti­val­le­ri gi­bi ödül­lü or­ga­ni­zas­yon­la­ra bu film­ler­le ka­tı­la­rak, Tür­ki­ye aley­hin­de pro­pa­gan­da ya­pa­ca­ğı kay­de­dil­di.

KANDİLWOOD KURULUYOR

Gü­ven­lik güç­le­ri­nin ra­po­ru­na yan­sı­yan bil­gi­ye gö­re, film, kı­sa film ve bel­ge­sel çe­ki­min­de gö­rev ala­cak isim­ler ile çe­kim­le­rin ya­pı­la­ca­ğı yer­ler be­lir­len­di. Gör­sel yoldan ör­güt pro­pa­gan­da­sı­nı he­def­le­di­ği kay­de­di­len PKK'­nın bel­ge­sel ve film çe­kimine baş­la­dı­ğı kay­de­dil­di.

FİLMLER İÇİN REKLAM YAYINLANACAK

PKK yö­ne­ti­mi, çe­ki­len film­le­rin rey­ting yap­ma­sı, yur­ti­çi ve yurt­dı­şın­da ka­tı­lım­la­rın yo­ğun ol­ma­sı için rek­lam ça­lış­ma­sı ya­pıl­ma­sı­nı ka­rar­laş­tır­dı. Çö­züm sü­re­ciy­le bir­lik­te dağ kad­ro­su­nun yüz­de 20'si­ni sı­nır dı­şı­na çı­ka­ran PKK, şe­hir­de­ki fa­ali­yet­le­ri­ne hız ver­di. Mo­lo­tof­kok­teyl­li ey­lem­le­ri­ni ar­tı­ran ör­güt, böl­ge hal­kın­dan ver­gi adı al­tın­da pa­ra top­la­ma­ya de­vam edi­yor.