BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,15
ALTIN 2.467,15
HABER /  GÜNCEL

PKKnın genelev oyunu!

Dağdaki terörist kadınlar örgütten ayrılmak istediklerinde korkunç bir yalanla karşı karşıya kalıyorlar. Öyle ki dağda kalmayı tercih ediyorlar.

Abone ol

PKK, dağ kadrosundan kopuşları önlemek için militanlarını yalanlarla kandırmaya çalışıyor. Örgüt, teslim olmak isteyen kadın teröristleri “Geneleve kapatılırsınız" diye korkutuyor...

SİZE TECAVÜZ EDERLER GENELEVE KAPATIRLAR

Ergenekon terör örgütüyle PKK arasındaki ilişkinin ortaya çıkmasının ardından bin 500 PKK militanı örgüt kamplarından kaçtı. Kitlesel kopuşları engellemeye çalışan PKK'nın elebaşları, birbirinden ilginç yalanlarla üyelerini kandırmaya çalışıyor. Güvenlik güçlerine teslim olan kadın teröristlerin ifadelerine göre, PKK'nın üst kadroları, "Teslim olursanız, size tecavüz edip geneleve kapatırlar, erkekleri de öldürürler. Zor şartlarda dağda yaşamak mı, genelevde yaşamak mı?" diyerek ikna etmeye çalışıyor.

GERÇEĞİ BİLSELER HEMEN İNERLER

Etkin pişmanlık yasasından yararlanarak teslim olan bir kadın terörist, "Eğer sizin bu hukuki, insani, ahlaki, mücadeleniz dağda bilinmiş olsa, kandırılmış Kürt çocukları kızlı, erkekli teslim olurlar” dedi. Öte yandan bazı PKK militanları da örgütün tecavüz ve öldürme tehditleri nedeniyle Avrupa'ya kaçmaya çalışıyor. PKK'lıları ve örgütten kaçanları Avrupa'ya geçiren bir şebeke, İstanbul polisi tarafından çökertildi.