BIST 9.140
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,58
HABER /  GÜNCEL

PKK'lı Bayık'tan akıllara zarar iddia!

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda üst üste ağır darbeler alan PKK, bu kez de halkı kışkırtmak için salgın hastalık iddiasına sarıldı. PKK'lı Cemil Bayık, Diyarbakır ve çevresinde Hepatit B salgını olduğunu iddia etti.

Abone ol

Terör örgütü bu kez de Hepitit B yalanına sarıldı! PKK'lı Cemil Bayık, Diyarbakır ve çevresinde Hepatit B salgını olduğunu iddia ederek, sağlık ekiplerinin bu salgına göz yumduğunu iddia etti. 

Terör örgütü yöneticilerinden, KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık Diyarbakır’da sağlık ekipleri adı altında halka bazı ilaç ve iğneler dağıtılarak Hepatit B hastalığı yayıldığını ileri sürdü.

Bayık, "Çocuklara el uzatıyorlar, gençliğin içinde eroini kullanımını yayıyor, fuhuş ve her türlü ahlaksızlığı geliştiriyorlar. Ayrıca tedavi aracılığıyla bazı hastalıkları yayıyorlar" dedi. Bayık, Diyarbakır merkezinde, bazı kasaba ve köylerinde sağlık ekipleri adı altında halka bazı ilaç ve iğneler dağıtıldığını, bunların kullanımı sonucunda gençlerde yüzde yirmi beş oranında Hepatit B hastalığı geliştiğinin söylendiğini iddia etti.

YİNE AYNI SENARYO

Terör örgütü daha önce de benzer iddialar ortaya atmış, iddialar yalanlanmıştı. Son olarak terör operasyonları kapsamında sokağa çıkma yasağının bulunduğu mahallelerde, siviller için ambulans gönderilmediği iddia edilmiş, Sağlık Bakanlığı ise ambulansların olay yerine PKK'lı teröristlerce ateş açılması nedeniyle yaklaşamadığını duyurmuştu.