BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,67
ALTIN 2.418,88
HABER /  GÜNCEL

PKK'dan yaralı teröriste şok talimat!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen geniş çaplı operasyonda bir terörist yaralı olarak ele geçirildi

Abone ol

Güvenlik güçlerinin teröristlere yönelik düzenlediği operasyonda 1 PKK'lı yaralı olarak ele geçirildi.

PKK'lı verdiği ifadede yaralanmasının ardından arkadaşlarının kendisini bırakıp kaçtığını ve intihar etmesi için talimat verdiğini söyledi.

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK 'ya yönelik kış mevsimi öncesi düzenlediği operasyon Hakkari 'nin Şemdinli ilçesinde 3 gündür devam ediyor. Operasyonlar kapsamında şuana kadar 42 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği açıklandı.

İNTİHAR ETMESİ İÇİN TALİMAT VERDİLER

Şemdinli bölgesinde terör örgütü PKK kamplarının bulunduğu alanın giriş bölgesi olan Avaşin-Basyan bölgesinde düzenlenen operasyondan sonra yapılan arazi arama-taramada 1 PKK'lı yaralı olarak ele geçirildi. Yakalanan PKK'lı güvenlik güçlerinin çabalarıyla Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

YANINA SİLAH BIRAKTILAR

PKK'lının güvenlik güçlerine verdiği ilk ifadede, bir grup arkadaşının kendisinin yaralanması üzerine bırakıp kaçtıklarını söylediği belirtildi.

Kaçan PKK'lıların, yaralı teröriste güvenlik güçlerini kendisini bulması halinde intihar etmesi için talimat verdiği ve bu amaçla yanına bir tabanca bıraktıkları ortaya çıktı.