BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
GÜNCEL

PKK yandaşları basın toplantısını bastı

PKK yandaşları Berlin'de hükümet ve bakanlık sözcülerinin düzenlediği basın toplantısını bastı.

Terör örgütü PKK yandaşları, Almanya'nın başkenti Berlin'de federal hükümet sözcüsü Steffen Seibert ile bakanlık sözcülerinin düzenlediği ortak basın toplantısını basarak propaganda yaptı.

ZEYTİN DALI HAREKATI SONA ERDİRİLSİN

Basın toplantısı başlarken ellerinde, "Savaş burada başlıyor" ve "Silah ihracatını durdurun" yazılı siyah pankartlarla ve terör örgütü YPG'yi temsil eden bez parçası ile yerli ve yabancı gazetecilerin bulunduğu salona giren 5 kişi, terör örgütü lehine sloganlar atarak Türkiye'nin Suriye'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın sona erdirilmesini istedi.

Basın toplantısını yöneten gazetecinin, "Sizlerden salonu terk etmenizi istiyorum" yönündeki uyarısı ve güvenlik görevlileri ile polise haber verildiğini söylemesi üzerine söz konusu kişiler salonu terk etti.

SALONA NASIL GİRDİKLERİ KONUSUNDA AÇIKLAMA YOK

Öte yandan basın toplantısını basan terör örgütü yandaşlarının polis gelmeden önce rahat bir şekilde salonu terk etmeleri dikkati çekti. Kapıda güvenlik görevlilerin olmasına karşın bu kişilerin basın toplantısının yapıldığı salona nasıl girdikleri konusunda bir açıklama yapılmadı.

Sitene Ekle
Etiketler