BIST 9.881
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,33
MAGAZİN

Seren Serengil Gülben Ergen için cezaevine düştü işte vedası

Seren Serengil cezaevine giriyor. Önce Seren Serengil neden cezaevine girdi kaç gün hapis yatacak sorularının yanıtı ile başlayalım. Seren Serengil, Gülben Ergen'e hakaret suçundan cezaevine girdi.

Seren Serengil ve Gülben Ergen kavgası dallandı budaklandı, Seren Serengil'in hapse gireceği noktaya kadar geldi. Peki Seren Serengil ve Gülben Ergen arasındaki kavganın temelinde ne var, olaylar nasıl başladı? Önce Seren Serengil'in bugün son yayındaki sözlerini verelim. Seren Serengil Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda cezasını çekmeye gitmeden önce Duymayan Kalmasın canlı yayınında konuştu. Elbette son programdaki konu da Seren Serengil'in cezaevine girişi oldu.

Seren Serengil 3 gün cezaevinde kalacak. Serengil'in cezaevine girmesinin sebebi ise Gülben Ergen hakkındaki mahkemenin verdiği 'konuşmama' kararına uymaması. Seren Serengil, Duymayan Kalmasın'daki son programında şunları söyledi;

-Annem çok üzülüyor. Cuma günü hapishaneye girecektim ama onu düşünerek bugüne aldım. Onun yıpranmasını istemiyorum. Programımı da düşündüm, ekmek yiyenler var burada. İlk önce annemi düşünmek zorundaydım. Üç gün, gidip çıkıp geleceğim yani...Herkesten destek mesajı aldım. Herkese teşekkür ediyorum.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler