BIST 9.595
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.477,32
MEDYA

Hande Fırat'tan Türkiye'yi ayağa kaldıran olaya sert tepki

Hande Fırat, genç bir kızın yolda yürürken yumruklu saldırıya uğramasıyla ilgili olarak 'Allah akıl sağlığı, ruh sağlığı versin. Korkunç bir görüntü. Böyle şey mi olur?' dedi.

İstanbul Kadıköy'de bir genç kızın yolda yürürken yumruklu saldırıya uğradığı görüntü, CNN Türk spikeri Hande Fırat'ı kızdırdı.

TEPKİ GELİNCE TUTUKLANMIŞTI

Saldırı sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan şahıs, gelen tepkiler üzerine tutuklanmıştı. İzleyenlerin kanını donduran olay CNN Türk ekranlarında gündeme geldi.

"ALLAH AKIL SAĞLIĞI VERSİN"

Programda saldırgana sert sözlerle yüklenen Hande Fırat, "Allah akıl sağlığı, ruh sağlığı versin. Korkunç bir görüntü. Böyle şey mi olur? Bu genelde oluyor ama biliyorsunuz." dedi.

HAMİLE KADINA TEKME ATILMASINA DA KIZMIŞTI

Fırat, bir süre önce de yanında bebeği bulunan kadına defalarca tekme atılmasına isyan etmişti. Fırat, "Bazen sessiz kalıp protesto etmek istiyorum. Böyle bir şey yok. Hasta dolu. Gerçekten ruh hastası dolu" demişti.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle