BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44
GÜNCEL

2. Ordu Komutanı İsmail Temel Burseya Dağı'na gitti

TSK ve ÖSO'nun yürüttüğü Afrin operasyonundan son dakika bilgiler geliyor. Zeytin dalı harekatınının 10. gününde harekatı yöneten 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Temel operasyonda ele geçirilen Burseya Dağı'na gitti.

Zeytin Dağı Harekatı'nı yöneten 2. Ordu Komutanı İsmail Temel, Afrin'deki Burseya Dağı'nda Türk askerlerini ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik düzenlediği operasyon 10. gününde. TSK ve ÖSO'nun günlerdir terör örgütü mensuplarıyla sıcak çatışmalara girdikleri ve dün ele geçirilen kritik öneme sahip Burseya Dağı'ndaki askerlerin önemli bir ziyaretçisi vardı.

Operasyonu başından beri sahada yöneten komutan, 2. ordu Komutanı Korgeneral İsmail Temel, askerleri ziyaret etti. İncelemelerde bulundu. Temel'in bu ziyareti operasyonun gidişatı açısından büyük önem taşıyor.

10. GÜNDE TSK AÇIKLAMA YAPTI: TSK'dan Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nın 10. gününde, etkisiz hale getirilen teröristlerle ilgili olarak son dakika açıklama geldi. Açıklamada, "Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 597 olmuştur" denildi. Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda terör hedefleri, Fırtına obüsleri ve F-16'lar ile de ateş altına alınıyor. Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan F-16'lar Afrin'deki terör hedeflerini vurdu.

Sitene Ekle