BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22
HABER /  GÜNCEL

PKK PYD'den bu kez de Ceylanpınar'ı hedef aldı! Asker yanalandı

Suriye'nin Rasulayn bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir asker hafif yaralandı. Anında karşılık verildi...

Abone ol

SURİYE'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir asker hafif yaralandı. PKK/PYD dün de hem Kilis hem de Reyhanlı'ya toplarla saldırmıştı.

Terör örgütünün işgal ettiği Haseke kentine bağlı Rasulayn ilçesinden sabah saatlerinde sınırdaki askeri birliğe taciz ateşi açıldı. Bu sırada nöbet tutan bir asker kolundan hafif yaralandı.

ANINDA KARŞILIK VERİLDİ: Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılan askerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sınırda konuşlu Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı birliklerin anında, misliyle karşılık verdiği olay sırasında Rasulayn'daki terör hedeflerinin tam isabetle vurulduğu belirtildi.

SIKIŞTIKÇA SALDIRIYOR: Kilis ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesine terör örgütü kontrolündeki Afrin'den iki günde toplam 19 roket atıldı. Dünkü saldırılarda her iki bölgede Suriyeli bir sivil hayatını kaybetti, 17’si Suriyeli 54 kişi de yaralandı. Reyhanlı’da roketlerin isabet ettiği bölgede ise 15 araç, 4 mesken ve 10 iş yeri hasar gördü.

Gün ağarınca felaket ortaya çıktı! Evleri böyle vurmuşGün ağarınca felaket ortaya çıktı! Evleri böyle vurmuşGün ağarınca felaket ortaya çıktı! Evleri böyle vurmuşGün ağarınca felaket ortaya çıktı! Evleri böyle vurmuşHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN