BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,70
ALTIN 2.405,74
HABER /  GÜNCEL

PKK ile el ele gönül gönüle olan var!

Televiyon ve internet sitelerinde günlerce yayınlanan, ancak hiçbir Genelkurmay yetkilisinin hala cevap vermediği heron görüntüleri şehit ailelerini yine yıktı!..

Abone ol

Televiyon ve internet sitelerinde günlerce yayınlanan, ancak hiçbir Genelkurmay yetkilisinin cevap vermediği İnsansız Hava Araçları (İHA)'nın çektiği görüntüler, şehit ve gazi yakınlarını derinden etkiledi.

Bu konuda Genelkurmay Başkanlığı'ndan bir açıklama yapılmamasını manidar bulduklarını ifade eden şehit babası ve eski asker Nadir Adbay, "Demek ki birileri PKK ile el ele, gönül gönüle. Görüntüler bunu gösteriyor." dedi.

Halen Elbistan Kent Konseyi Başkanlığı'nı da yürüten eski asker ve şehit babası Nadir Adbay, mızrağın çuvala sığmadığını, şehit ve gazilerin hesabının sorulması gerektiğini belirtti.

Adbay, "Şunu kesinlikle bilmelisiniz ki PKK ile el ele olan birileri olmasa, PKK'nın hayatiyetini sürdürmesi, hele de bugünkü teknolojik imkanlarla hiç yok. Bunun adına kim ne derse bilmiyorum. Ben resmen hainlik diyorum. Bu hıyaneti kimler yapıyorsa, bunların mutlaka bulunup, bunun hesabını vermesi lazım. PKK ile el ele, gönül gönüle bir yapının Türkiye Cumhuriyet'nin içinde bulunduğu artık gün gibi aşikar. Mızrağın çuvala girmeyeceği kadar aşikar. Bu yüzden bu şehitler ve gazilerimizin bu hesabının sorulması gerektiği kanaatindeyim." diye konuştu.