BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.409,05
HABER /  GÜNCEL

PKK esnafı diri diri yaktı

Mersin'de terör örgütü yandaşları bir işyerine molotoflu saldırı düzenledi. Saldırı sonrası iş yeri sahibinin can havliyle kendini dışarıya atması kameralara böyle yansıdı

Abone ol

Mersin'de bölücü terör örgütü yandaşlarının bir iş yerine düzenledikleri molotoflu saldırı, terörün acımasız yüzünü bir kez daha ortaya koyarken, saldırı sırasında alevler içinde kalan iş yeri çalışanının acılar içinde kendisini dışarı atması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

6 Ocak tarihinde, Kurdali Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerinde meydana gelen olay, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

CAN HAVLİYLE KENDİNİ SOKAĞA ATTI

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, gece geç saatlerde gıda satışı yapan iş yerine gelen bir grup bölücü terör örgütü yandaşı, önce ellerindeki molotofkokteylilerini iş yerine fırlattı, ardından alevlerin üzerine benzin döktü. Saldırı sırasında 9 yaşındaki oğlu ile birlikte iş yerinde bulunan Fesih Oğuz, bir anda alevler içinde kaldı. Saçı alev alan ve yanmaya başlayan Oğuz, çocuğunu da yanına alarak can havliyle kendisini iş yerinden dışarıya attı. Yanan adam, çevredekilerin de yardımı ile söndürülürken hemen hastaneye kaldırıldı. Yüzünde hafif yanıklarla saldırıdan kurtulan Fesih Oğuz, tedavisinin ardından taburcu edildi. İş yerindeki yangın ise çevredekilerin müdahalesi ile söndürüldü.

Olaydan sonra çalışma başlatan Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, saldırıya karıştıkları belirlenen ve yaşları 18'den küçük olan M.A., Ş.D. ve H.A. adlı kişileri yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, aynı gün polis ekiplerine el yapımı patlayıcılarla saldırı olayına karıştıkları belirlenen D.B., F.B. ve M.Z. ile birlikte bugün adliyeye sevk edildiler.