BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çorum'da hayrete düşüren kazalar

Çorum'da trafik MOBESE kameralarına şehir merkezinde meydana gelen kazalar saniye saniye kaydedildi.

Abone ol

İlk görüntülerde iki araç karşılıklı çarpışması sonucu kaza meydana gelirken, İkinci kazasında kavşak içerisinde ilerlemeye çalışan bir hurdacıya bir otomobil çarpa anı kameralara yansıdı.

Diğer bir kazada kaza da ise sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce sağa savruluyor, sonra orta refüje çıkarak buradan karşı şeride geçti.

Yine kazalardan biriside çocuğu ile karşıya geçmeye çalışan anne ve yanlarındaki başka bir yaya araç çarptı. Anne, çocuk arabasıyla karşıdan karşıya geçerken yaya ise okadar şanslı olmadı.

Kameraların saniye saniye kaydettiği bir diğer kazada ise seyir halindeki bir otomobil önce orta refüje çıkıyor ardından refüjde bulunan elektrik direğine çarpıyor. Garanti kavşağında ise seyir halinde olan bir motosiklet karşıdan karşıya geçmeye çalışan otomobile çarpıyor. Diğer bir kazada da seyir halinde olan bir motosiklet sola dönmeye çalışan bir minibüse çarpıyor. MOBESELER'in son kaydettiği kazada ise, üzerinde iki kişinin bulunduğu bisiklet sanayi içerisinde seyir halinde bir otomobile çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle iki kişi bir anda yere düşüyor.