BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,94
ALTIN 2.448,98
HABER /  GÜNCEL

Pizza keyfini ikiye katlayın

Domino’s Pizza’nın 2 katlı Dublex Pizzası, Türkiye’de büyük ilgi görüyor.

Abone ol

Domino’s Pizza’nın tüm dünyada satış rekorları kıran farklı lezzeti “Dublex Pizza”, ülkemizde de pizza meraklılarının bir numaralı lezzeti oldu çıktı. 2 kat ince çıtır hamur arasına boydan boya ekstra cheddar peyniri koyularak hazırlanan “Dublex Pizza”, eşsiz ve harikulade bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Üstelik siparişinize dilediğiniz malzemeleri ilave ederek kendi damak zevkinize uygun nefis Dublex Pizza’lar da yaratabilirsiniz. Pizzanızda Dublex keyif yaşamak istiyorsanız orta boy pizza için 3 YTL, büyük boy pizza için ise yalnızca 4 YTL fark ödemeniz yeterli.

Pizzanızı fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim eden Domino’s Pizza, gecikme durumunda bir sonraki siparişinizden ücret almıyor ve pizzalarında hiçbir donmuş malzeme kullanmıyor. Turkish Pizza, Extravaganzza, Pizza Mexicano ve Pizza Italiano gibi mükemmel Domino’s Pizza lezzetlerinden aldığınız keyfi ikiye katlamak istiyorsanız Dublex Pizza tam size göre. Dublex Pizza’yı denemek için bulunduğunuz yere en yakın Domino’s Pizza şubesinin telefon numarasını www.dominos.com.tr adresinden öğrenebilir veya www.yemeksepeti.com sitesinden online sipariş verebilirsiniz.