BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,70
ALTIN 2.401,72
HABER /  MAGAZİN

Pipis Seda Sayanı dolandırdı mı?

Seda Sayan menejerliğini yürüten Stelyo Pipis'ten ayrıldı. Çünkü arada tam 100 bin lira kayıp para var.

Abone ol

Bir meşrubat firmasının 2009 yılı reklam kampanyasında Türkiye'deki yeni yüzü olan Seda Sayan'ın 100 bin lirasına menajeri Stelyo Pipis'in el koyduğu anlaşıldı.

Menajeri Pipis'in reklam ajansından aldığı 100 bin liralık ikinci avansı Sayan'a ödemediği, firmayla film başına 200 bin liraya anlaşan sanatçının paranın tamamı eline geçmeyince çok sinirlendiği öğrenildi. Bunun üzerine ajansın Sayan'a tekrar 100 bin TL ödeyerek, içecek firmasının Ramazan ayı boyunca her gün bir kişiye 10 bin lira vereceğini duyurduğu reklamı çekebildiği ortaya çıktı.

PİPİS'E DOLANDIRICILIK DAVASI

Sosyetenin ünlü avukatlarından Leman Özkan, Seda Sayan'ın menajeri Stelyo Pipis ve ortakları Yalçın Yılmaz ile Halil Haldun Çolak hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, dolandırıcılık ve emniyeti suistimalden savcılığa verdiklerini açıkladı. Özkan, tüm ilgililer hakkında müvekkili Burak Tümer'e ait ajansın zararın telafisi için dava açtığını söyleyerek, 'Bu işin takibini bırakmayacağım' dedi.

ÜÇÜNCÜ VUKATI

Pipis daha önce de Didim AKP Teşkilatı’nın yerel seçimler öncesinde Seda Sayan'la halk konseri için anlaştığı 53 bin TL’lik avansı sanatçıya vermemişti. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasından sonra konser iptal edilmiş ancak paranın geri ödenmemesi üzerine dava açılmıştı. Seda Sayan yaşadığı son olaydan sonra Stelyo Pipis ile yollarını ayırdı ve yeni menajerinin Ayşe Özdemir olduğunu açıkladı.